Δυο εκδηλώσεις, από τον Ελληνοκουβανικό και την ΕΕΔΔΑ

Δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, από δυο φορείς διεθνιστικής αντιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης, με ιστορική παρουσία και προσφορά, οργανώνονται αυριο Παρασκευή 13/3 και την Κυριακή 15/3. Συγκεκριμένα:

Αύριο Παρασκευή, 13 Μάρτη, στις 6 μ.μ., η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και ο αντίκτυπός τους στο λαό της Παλαιστίνης»,  στα γραφεία της, Ηπείρου 5, 5ος όροφος.

Ομιλητής θα είναι ο πρέσβης επί τιμή Θέμος Στοφορόπουλος.

EEDDA 20150313Πρόσκληση ΕΕΔΔΑ

-ο-

 Ενώ, την Κυριακή 15/3, ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν της 56ης επετείου της Κουβανικής Επανάστασης. Η εκδήλωση θα γίνει στον κινηματογράφο «Αλκυονιδα» Ιουλιανού 42-46, πλατεία Βικτωρίας, στις 10.30 π.μ.

Θα χαιρετίσει ο πρέσβης της Κούβας Οσβαλντο Κομπατσο Μαρτινες.

Φίλοι της Κούβας θα παρουσιάσουν το θέμα: την διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στους λαούς της Ασίας, Αφρικής και λατινικής Αμερικής.

Ανακοίνωση Ελληνοκουβανικού

-ο-

ΥΓ: με αφορμή ερωτήσεις και πρόσφατα από 2-3 φίλους, όχι και τόσο εξοικειωμένους στα διαδικτυακά-τεχνικά, υπενθυμίζω οτι όποιος θέλει μπορεί να κάνει εγγραφή του email του στη σχετική εφαρμογή του blog ώστε να ενημερώνεται αυτόματα με κάθε καινούργια ανάρτηση (πιο αναλυτικά: εγγραφή στη λίστα ενημέρωσης ).

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.